Over mij

Mijn naam is Lianne Bonfrère (1963). Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Ik was al vroeg geïnteresseerd in oosterse filosofie  en begon in mijn middelbare schooltijd met zelfverdedigingssporten die ik lang beoefend heb.

 

Op een zoektocht, via vele spirituele oefeningen (sadhana), naar het Zelf  leidde mij n weg uiteindelijk naar yoga in zijn vele vormen en maakte ik drie reizen naar India.  Uiteindelijk kwam ik in Australië terecht waar ik zeven en half jaar gewoond heb. Daar vond een verder verdieping in mijn spiritualiteit plaats en pakte ik ook weer het Hatha yoga op. Ik wilde daar graag een opleiding volgen, maar door de onzekerheid van mijn visa destijds, kon ik niet aan een opleiding beginnen. Toen ik uiteindelijk terugkeerde in Nederland ben ik direct weer zelf les gaan nemen en tegelijkertijd gestart met een opleiding bij Dru Nederland, ik zit in het derde jaar van mijn opleiding tot yogadocent (2017-2019). Inmiddels heb ik ook de yin yoga opleiding bij Arantha yoga succesvol voltooid (2018).

profielfoto Lianne

Op dit moment heb ik het gevoel dat ik mijn opgedane kennis mag en kan gaan delen met anderen. Door mijn werk (bij de Kaardeshop, een winkel met natuurlijke suplementen ter behandeling van de ziekte van lyme) zou ik het ook met mensen met de ziekte van Lyme willen gaan werken. 

 

Yoga geeft mij een rustpunt in mijn soms hectisch leven. Ik bied houdingen aan waarmee jij je kunt ontspannen. Yoga staat voor kracht, lenigheid, oplossen van blokkades en ontspanning. En is vooral goed als je een stressvol leven leid, zoals de meeste mensen dit tegenwoordig ervaren.

 

Yoga heeft mijn leven verrijkt en het kan nog beter worden door beoefening van yoga.